traži:
OUTDOOR
OUTDOOR Oglašavanje
Trend visoke mobilnosti suvremenog društva u terminima provođenja sve više vremena na otvorenom, na ulici, u prometu i dostatan kapacitet slobodne pažnje pri istom dovelo je do toga je OUTDOOR OGLAŠAVANJE postalo jedno od najefikasnijih sredstava promocije.
ZAŠTO OUTDOOR OGLAŠAVANJE?
  • izuzetno visok stupanj uočljivosti
  • neprekinutost trajanja poruke za vrijeme trajanja kampanje
  • usmjerenost ka suštini poruke
  • jednostavnost prenošenja poruke u odnosu na druge medije
ZAŠTO OUTDOOR OGLAŠAVANJE S MANDISOM?

Prateći trendove, Mandis ima mrežu s najvećim brojem wallscape oglasnih površina na više od 80 atraktivnih lokacija širom Hrvatske (Zagreb, Rijeka, Dubrovnik, Zadar, Karlovac, Sisak, Velika Gorica, Požega...) te mrežu spektakularnih bigboard oglasnih površina na području Zagreba i šire. Atraktivnost lokacija vanjskooglašivačkih formata (wallscapes i bigboards) odražava se u visokom stupnju frekvencije automobilskog, javnog i pješačkog prometa te cjenovnoj povoljnosti istih. Dodatna vrijednost naših proizvoda ogleda se u njihovom kontinuiranom razvijanju u terminima inovacija i kombiniranja s drugim medijima.

Za pregled outdoor lokacija na karti odaberite grad za koji želite vidjeti.
Otvorite interaktivnu galeriju i uvjerite se u kvalitetu oglašivačkog prostora koje vam nudi Mandis.
o nama
Mandis je specijalizirano društvo za oglašavanje na mjestu prodaje i vanjsko oglašavanje. Osnovna djelatnost je postavljanje i prodaja oglasnih površina u domeni indoor i outdoor oglašavanja.
kako i kamo dalje
Kontaktirajte nas kako bismo vam mogli pomoći. Zatražite nas ponudu za oglašavanje i uvjerite se u kvalitetu naše usluge.
+385 1 3030 170
newsletter
Pretplatite se na naš redovni newsletter i budite uvijek obaviješteni o novim proizvodima i uslugama.