traži:
O NAMA

Tvrtka Mandis godinama uspješno pronalazi kanale kako poboljšati komunikaciju prema kupcima. Stalno praćenje kretanja na tržištu i usko poznavanje potreba klijenata rezultira unaprijeđenjem postojećih kanala te osmišljavanjem novih.

U svojoj ponudi Mandis nudi različite formate vanjskog i unutrašnjeg oglašavanja.

Unutrašnje oglašavanje:

 
  • oglašavanje u trgovačkim lancima
 
Vanjsko oglašavanje:
 
  • wallscape, bigboard i megaboard površine
  • oglašavanje na trajektima Jadrolinije
 
Medijski kanali koji se nude su ciljano prilagođeni potrebama klijenata jer nude mogućnost komunikacije s užom ciljnom skupinom. Klijenti koji godinama ukazuju povjerenje oglašavanjem na našim medijima i formatima, prepoznali su koliko je bitno dosegnuti do kupca u pravo vrijeme i na pravom mjestu. I prepoznali su u nama partnera koji se može prilagoditi njihovim potrebama. A upravo to je cilj našeg djelovanja: pažljivo i stručno krojiti medijski prostor da bi spojili želje i potrebe oglašivača i kupaca.
 
Samo neki od naših stalnih klijenata su Dukat, P&G, Coca-Cola, VISA, Mastercard, Vindija, Beirsdorf, Henkel, Pago, Masterfood, Unilever (Prodis), Kraš, Kraft, Nestle, Diners, Bauhaus, VIPnet, Pliva, Tomato, T-Mobile, Mars, Jadranska pivovara, Zagrebačka banka, Zagrebačka pivovara, Carlsberg, L'Oreal, MaxFactor, Lidl, Interspar, Karlovačka pivovara, Henkel, Podravka, Tele2, Gavrilović …
 
Mandis - oglašavanje po Vašoj mjeri!
Pogledajte na karti lokacije naših indoor medija ili odaberita grad za koji želite vidjeti naše outdoor lokacije.
indoor lokacije
Otvorite interaktivnu galeriju i uvjerite se u kvalitetu oglašivačkog prostora koje vam nudi Mandis.
o nama
Mandis je specijalizirano društvo za oglašavanje na mjestu prodaje i vanjsko oglašavanje. Osnovna djelatnost je postavljanje i prodaja oglasnih površina u domeni indoor i outdoor oglašavanja.
kako i kamo dalje
Kontaktirajte nas kako bismo vam mogli pomoći. Zatražite nas ponudu za oglašavanje i uvjerite se u kvalitetu naše usluge.
+385 1 3030 170
newsletter
Pretplatite se na naš redovni newsletter i budite uvijek obaviješteni o novim proizvodima i uslugama.