Services

Tko smo

Mandis, kao vodeća hrvatska tvrtka koja objedinjuje Instore & Outdoor segmente oglašavanja, već godinama uspješno pronalazi kanale kako poboljšati komunikaciju prema kupcima. Konstantno praćenje tržišta i usko poznavanje potreba klijenata rezultira stalnim unaprjeđenjem postojećih kanala oglašavanja te osmišljavanjem novih.

Instore oglašavanje

  • oglašavanje u trgovačkim lancima

Vanjsko oglašavanje

  • wallscape, bigboard i megaboard površine
  • oglašavanje na trajektima Jadrolinije

Services
Work

Naši klijenti

Medijski kanali iz naše ponude ciljano su prilagođeni potrebama klijenata jer nude mogućnost komunikacije s užom ciljnom skupinom. Klijenti koji godinama ukazuju povjerenje oglašavanjem na našim formatima, prepoznali su koliko je bitno doprijeti do kupca u pravo vrijeme na pravom mjestu. U nama su prepoznali partnera koji se lako prilagođava njihovim potrebama, a upravo to i je cilj našeg djelovanja – pažljivo i stručno krojiti medijski prostor da bi spojili želje i potrebe oglašivača i kupaca.

Samo neki od naših stalnih klijenata su Dukat, L’Oreal, P&G, Coca-Cola, VISA, Mastercard, Vindija, Beiersdorf, Henkel, Pago, Unilever, Kraš, Kraft, Nestle, Diners, Bauhaus, VIPnet, Pliva, Tomato, T-Mobile, Zagrebačka banka, Zagrebačka pivovara, Carlsberg, Lidl, Interspar, Karlovačka pivovara, Podravka, Tele2, Gavrilović…

Work
Contact

Mandis d.o.o.

Vaš format oglašavanja

Contact